“Radoičić nije cvećka, ali nije učestvovao u likvidaciji ni na koji način”: Vučić o istrazi ubistva Olivera Ivanovića

4
FOTO TANJUG/ DIMITRIJE GOLL

Mislimo da imamo ime nalogodavca i ime izvršioca ubistva Olivera Ivanovića, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić na današnjoj konferenciji za novinare.

On je poručio da Srbija neće prekinuti istragu Ivanovićevog ubistva sve dok se ne dođe do materijalnih dokaza.

“Mi vrlo ozbiljno radimo i mi mislimo da imamo i ime ubice i ime izvršioca, a Albanci ga nemaju i pojma nemaju. Oni sprovode svoju politčku istragu sa jedinom željom da okrive okrive Srbe za nešto a ne znaju ni sami šta će”, rekao je Vučić.

Za Milana Radoičića koga Priština sumnjiči za učešće u ubistvu Ivanovića, rekao je da “nije cvećka, ali da Radoičić sa sigurnošću, sa svim što je dobijeno od MUP-a i BIA, ni na koji način nije učestvovao u likvidaciji Olivera Ivanovica”.

Vučić je poručio da će Srbija pokušati da dođe do materijalnih dokaza i da izađe u javnost sa tim.

Vučić je upitao je i šta se dešava sa osobom pod imenom Fljorin Ejupi, koji je iz Kosovske Mitrovice otišao put Tirane, do aerodroma Rinas na dan ubistva Ivanovića.

“On je, inače, pod prismotrom u Nemačkoj. To je ona osoba koja je podmetnula bombu pod autobus ‘Niš-ekspresa'”, naveo je Vučić.

Takode, pomenuo je još jedno ime u vezi sa ubistvom Ivanovića. Reč je o Edžmedinu Zekaju, “koji je promenio ime u Liraj Zekaj, i koji je na dan ubistva bio u Kosovskoj Mitrovici”.

4 KOMENTARA

  1. Vrhovni sudija koji misli da je dovoljno da izrekne neku ocenu i da ona bude neprikosnovena. Radoicic nije ubica, prosao poligraf… alo saberi se malo…

  2. re: “Radoičić nije cvećka, ali nije učestvovao u likvidaciji ni na koji način”: Vučić o istrazi ubistva Olivera Ivanovića”

    A mi mislimo da nas on i Priština varaju!

  3. re: Mislimo da imamo ime nalogodavca i ime izvršioca ubistva Olivera Ivanovića, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić na današnjoj konferenciji za novinare.”

    A mi mislimo da on i vi i Priština varaju!

Comments are closed.