Rada Trajković dobila policijsku zaštitu

1
Foto: Tanjug

Predsednica Evropskog pokreta za Kosovo i Metohiju Rada Trajković izjavila je FoNetu da je prekjuče dobila obećanu zaštitu policije, koju je zatražila zbog ugroženosti nje i njene porodice.

Prema njenim rečima, posle zahteva upućenog odeljenju za zaštitu lica i objekata pri MUP Srbije, sada je čuvaju jedan muškarac i jedna žena.

“Oni su profesionalci i nemam nikakve primedbe na njihov rad”, rekla je Trajković, koja je obezbeđenje čekala od prošle nedelje.

Ipak, kaže da joj se ne dopada taj osećaj neslobode i činjenica da ima stalnu pratnju.

Dodaje da joj naročito teško pada odvojenost od Kosova, pa zbog toga, pokušava da pronađe načine da, ipak, pređe administrativnu liniju.

Najavljuje i da će sutra ići na protest “1 od 5 miliona”, a očekuje da će sa njom ići i njena policijska pratnja.

“Samo se pitam, da li će ako tamo viknem i oni zajedno samnom viknuti ‘Vučiću, lopove'”, u šaljivom tonu je zaključila Trajković, prenosi FoNet.

1 KOMENTAR

  1. Zasto Rada ne ide na Kosovo tamo je sigurna i slobodna. Obzirom na njeno ponasanje i izjave ona je neprijatelj ovom narodu. Bez ikakvog vredjanja ona je ta koja je izabrala stranu. Ne vidim razloga da ovaj narod placa njoj obezbedjenje, zbog cega, od koga njoj preti opasnost, ona je jedna minorna licnost koja ima svoje misljenje suprotno od mog.

Comments are closed.