Rad od kuće?… Može, kad živite u ovakvom kondominijumu

    0

    Kada su nas pre skoro godinu dana zatekle vesti da ostajemo zatvoreni u stanovima i kućama, svi smo se pitali kako će izgledati naši dani. Do tada, rad od kuće bio je misaona imenica i nešto što se praktikuje samo ukoliko je prekopotrebno a svi oni koji imaju decu nisu ni slutili da je moguće raditi od kuće u miru. Međutim, iako je donela velike promene, prethodna godina nas je sve naučila da veoma brzo možemo da se prilagodimo i naviknemo na novonastale okolnosti i da radna atmosfera u toplom i udobnom domu ipak nije tako loša i može imati mnoge prednosti.

    Tako na primer, svi oni koji žive u kondominijumu znaju da ovakav koncept stanovanja pruža vrhunski komfor, privatnost i mir i njima rad od kuće ne predstavlja nikakav problem. Važno da stan ima dovoljno velikih staklenih površina koje pružaju obilje dnevne svetlosti, da bude dovoljno prostora za svakog člana porodice i da svako ima svoj kutak.

    Prvi i jedini kondominijum na Voždovcu, Voždove kapije, svojim stanarima pruža idealne uslove ne samo za stanovanje već i za rad od kuće.  Osim dodatnih sadržaja koji su  prilagođeni za sve starosne grupe, uključujući bezbedno igralište za najmlađe, teretanu na otvorenom, prostor za kućne ljubimce, tu je i prvi privatni teren za padel u Srbiji. Sve ovo omogućava jedan ispunjen dan, uživanje pre i posle radnog vremena, zabavu za mališane i mir za njihove roditelje.