Qatar Airways Klub Lojalnosti – Privilege Club – smanjuje do 49% broj Qmilja potrebnih za rezervaciju letova

  0

  Qatar Airways Privilege klub smanjio je do 49% broj Qmilja potrebnih za rezervaciju letova, što je glavni korak u njegovoj transformaciji, u cilju pružanja većih pogodnosti svojim vernim članovima.

  Broj Qmilja neophodnih za rezervaciju letova će biti smanjen za sve članove koji putuju Qatar Airways-om, i tranzitiraju na najboljem aerodromu na Bliskom istoku, Međunarodni aerodrom Hamad (HIA), kao i one koji putuju u Dohu ili iz nje u Afriku, Ameriku, Aziju, Evropu i Okeaniju.

  Članovi Privilege Club-a koji rezervišu fleksibilne karte – kojima je potreban dvostruki broj Qmilja – takođe će imati koristi od ovih smanjenja. Članovi mogu da koriste Qcalculator Privilege Club-a kako bi saznali broj Qmilja potrebnih za letove za željenu rutu kao i ​​izbor kabine.

  Prema novoj politici, u biznis klasi, broj Qmilja za povratni let iz Sao Paula za Tokio smanjen je za 49%, odnosno sa 391,000 na 200,000 Qmilja, od Oklanda do Los Andjelesa za 45% sa 434,000 na 240,000, od ​​Pariza do Bangkoka za 40% sa 251,000 na 150,000 i od Dohe do Londona za 26% sa 116,000 na 86,000. U ekonomskoj klasi, broj Qmilja za povratni let iz Mumbaja do Njujorka smanjen je za 39% sa 131,500 na 80,000 Qmilja.

  Glavni komercijalni direktor kompanije Qatar Airways, gospodin Tijeri Antinori, rekao je: „Qmilje vas sada vode dalje kada putujete sa nama na kartkim, dugim i ultra dugim letovima. Povećali smo njihovu moć kako bismo osigurali da naši cenjeni članovi Qatar Airways Privilege Club-a budu nagrađeni za svoju lojalnost. Ovaj korak je deo šire transformacije našeg programa lojalnosti koji je ove godine doživeo niz poboljšanja – sa uzbudljivim promenama koje slede u narednim mesecima. Cilj nam je da se etabliramo i učvrstimo kao vodeći program lojalnosti među aviokompanija na Bliskom Istoku i i da budemo među najboljima na svetu. “

  Ranije ove godine, Qatar Airways Privilege Club revidirao je svoju politiku Qmilja kako bi pružio veću fleksibilnost – kada član skupi ili potroši Qmilje, njihov saldo sada važi 36 meseci. Pored toga, Privilege Club je nedavno ukinuo naknade za rezervacije letova sa Qmiljama. Članovi koji rezervišu letove u biznis klasi i dalje će imati besplatan pristup salonu – uključujući i salon Al Mourjan Business Class Lounge na HIA – kao i dodeljivanje mesta.

  Članovi Privilege Club-a će skupljati Qmilje kada putuju Qatar Airways-om, članovima oneworld® alijanse, ili sa bilo kojim partnerom aviokompanije. Članovi takođe mogu da skupljaju Qmilje koristeći Qatar Airways kreditne kartice i kupujući kod Privilege Club partnera. Qmilje se mogu iskoristiti za brojne pogodnosti koje uključuju nagradna putovanja, prelazak u višu kabinu ili dodatni prtljag na letu Qatar Airways-a, za kupovinu u Qatar Duty Free prodavnicama kao i za letove i hotelski smeštaj kod partnera.

  Višestruko nagrađivana aviokompanija Qatar Airways je proglašena “Najboljom aviokompanijom na svetu” na ceremoniji najboljih svetskih aviokompanija za 2019. godinu organizovano od strane Skytraxa. Ponela je i titule “Najbolja aviokompanija na Bliskom Istoku”, “Najbolja biznis klasa na svetu” i “Najbolje sedište u biznis klasi” kao priznanje za revolucionarno iskustvo biznis klase, Qsuite. Qatar Airways je tako postala jedina aviokompanija koja je pet puta ponela titulu Skytrax najbolje aviokompanije na svetu.