Putin: “Ko želi da nas ujede, razbićemo mu zube…”

1
Foto: Profimedia

(Beta-AFP) – Ruski predsednik Vladimir Putin izjavio je danas da će “razbiti zube” onima koji napadaju Rusiju, usred napetosti između te zemlje sa Zapadom.

“Svi žele da nas ujedaju ili izvuku nešto od nas. Ali oni koji bi to pokušali moraju da znaju da ćemo im razbiti zube, tako da više ne mogu da ujedaju”, rekao je Putin na sastanku sa ruskim patriotskim organizacijama.

On je dodao da čak i posle raspada Sovjetskog saveza, za mnoge Rusija ostaje prevelika. “Naš potencijal je ogroman a teritorija (Rusije) ostaje najveća na svetu”, rekao je on.

Predsednik Rusije, koji nije naveo na koje strane zemlje misli, ponovo je hvalio najnovije oružanje, a za supersonične rakete Avangard navedeno je da su sposobne da se suprotstave svakom protivraketnom odbrambenom sistemu.

Odnosi izmedju Rusije i Zapada su na najnižem nivou zbog raznog neslaganja o Ukrajini i Siriji, zbog optužbe o ruskom mešanju u izborne procese u drugim zemlja, kao i zbog špijunaže i hakerskih napada pripisanim Moskvi.

1 KOMENTAR

  1. “Svi žele da nas ujedaju ili izvuku nešto od nas. Ali oni koji bi to pokušali moraju da znaju da ćemo im razbiti zube, tako da više ne mogu da ujedaju”, rekao je Putin. Неће престати да “уједају” зато што си им поручио да ћеш им разбити зубе, већ им прво мораш разбити зубе, па ће онда престати да уједају, јер просто, зуба неће ни бити за уједање. Мање приче и више дела и све ће доћи на своје место.

Comments are closed.