Dečji kulturni centar Beograd i UŠĆE Shopping Center donose najradosnije trenutke u prestonicu Srbije i u periodu od 25. do 31. avgusta organizuju bogat i sadržajan muzičko-scenski program i kreativne radionice pod nazivom „Put u središte sreće“ i to specijalno za najmlađe posetioce centra i njihove porodice.

Povod je jubilarni 50. Međunarodni susret dece Evrope „RADOST EVROPE“, koji tradicionalno organizuju Dečji kulturni centar Beograd i Gradska uprava grada Beograda. Uz Hor i Baletski studio Dečjeg kulturnog centra Beograd, specijalne goste – Minju Subotu i Leontinu, zanimljive likovne radionice, plesne animacije, nastupe mađioničara, sportske aktivnosti i druge programe, radosno najavljujemo ovaj važan jubilej i u Ušće donosimo umetnost, najlepšu muziku, ples i običaje naše zemlje, ali i promovišemo ideju prijateljstva, tolerancije i uspešne komunikacije!

Prijavu za besplatno učešće u kreativnim radionicama svi zainteresovani roditelji mogu poslati porukom u inbox na zvaničnim profilima UŠĆE Shopping Centera na društvenim mrežama, Facebook i Instagram.

Centralni događaj manifestacije “RADOST EVROPE“ počinje prve nedelje oktobra (2-5. oktobra) i odvijaće se na nekoliko lokacija u gradu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.