Pupovac odgovorio Milanoviću: “Pametuje o stvarima o kojima pametan čovek ćuti”

0
EPA-EFE/MIRO LELAS

Milorad Pupovac održao je konferenciju na kojoj se osvrnuo na Zorana Milanovića za kojeg navodi kako ga ne smatra predsednikom. 

“Za mene je to mesto prazno. Tamo se uselio neko ko ne zna kako se ponaša predsednik, kako se čuva dostojanstvo zemlje, nacije i ono što mu je sveta dužnost, a to je stabilan ustavni poredak, mir u zemlji, tolerancija, odsustvo vređanja i mržnje u zemlji. Takvog predsednika mi ovoga trenutka nemamo”, kazao je Pupovac, prenosi Večernji list.

U vezi sa Milanovićevim izjavama o Srebrenici, Pupovac kaže: “Čuli smo njegove izjave i u Jasenovcu, čovek se naprosto igra, pametuje o stvarima nad kojima pametan čovek ćuti”.  

Milanović je juče u poseti Slavoniji kazao kako “Pupovac usred Sabora drži lekcije”.

“To radi samo zato što je kupljen da diže ruke, na primer za Hrvoj Šipek. Nemoralan je onaj koji to toleriše, to je Plenković. On mi kaže, veliki državnik, da bi trebao biti pametniji. Razmišljam i imam stav. Niko mi neće začepiti usta, govorimo o stvarima koje nas opterećuju, boriću se protiv manipulatora i sitnih duša, jedino im je zajedničko da vole parazitirati, a to su ovi iz Sarajeva i Pupovac. On je kao džuboks, koliko ubaciš kovanica, toliko i dobiješ”, rekao je juče.