Prvi Super Can fest ove subote biće mesto najbolje zabave u Beogradu

0

Ako još niste odlučili kako ćete provesti ovaj vikend mi imamo sjajan predlog za vas. Još ako ste pasionirani ljubitelji piva, i to posebno kraft piva, onda smo sigurni da ovo dešavanje nećete propustiti!

Pozivamo vas da posetite prvi Super Can fest u Beogradu, koji će se održati u Dogma pivari u subotu 2. novembra. Program počinje u 12:30h i nudi brojna predavanja koja će vam omogućiti da saznate sve što niste znali o omiljenom napitku hiljada pivopija, ali i o tome zašto je limenka „ambalaža budućnosti” i zbog čega je ukus piva tako poseban baš kada se konzumira iz ovog pakovanja.

Čak 15 pivara iz cele Evrope predstaviće svoje ukuse u novim, posebno dizajniranim limenkama, a za celovečernji muzički program koji počinje u 19 časova biće zaduženi Ajs Nigurtin, dok će ploče vrteti popularni Timbe i Nikola Vemić do duboko u noć.

Kako bismo sprečili gužve i posvetili se potpunom ugođaju ispijanja omiljenog napitka odlučili smo da do željene limenke na Super Can festu možete doći isključivo uz pomoć tokena! Mogu se kupiti u pretprodaji i na dan festivala u Tap room-u po ceni od 50 dinara za srebrni i 150 dinara za zlatni token.

Super Can fest organizuju Dogma Brewery i program „Svaka limenka se računa” Recan fondacije. Vidimo se u subotu da zajedno uživamo u omiljenim ukusima kraft piva.