Robna kuća IKEA Beograd od 09. aprila je centar brojnih zanimljivih događaja za sve ljubitelje uređenja doma, ali i mode. Radionice, kućni bioskop, kuvanje sa Lepim Brkom, zabavne igre za najmlađe, ali i one malo starije samo su deo programa koji očekuje posetioce i članove IKEA family kluba do 21. aprila, do kada festival traje.

Prvu nedelju festivala obeležila je neobična modna revija, kolekcija od 20 modela izrađenih od IKEA tesktila za uređenje doma. Kolekcija je nastala u saradnji sa organizacijom Belgrade Fashion Week i mladim dizajnerkama Sonjom Jocić, Dejanom Momčilović i Aleksandrom Lalić, koje su modelima dale svoj prepoznatljivi pečat. Nesvakidašnje oblikovanje poznatih formi i skandinavski minimalizam koji karakterišu rad Sonje Jocić, inovativna hrabrost Dejane Momčilović i smelo poigravanje sa formama i bojama Aleksandre Lalić na inovativan način su predstavile ponudu IKEA tekstila, a posetioce inspirisale da razmišljaju “izvan kutije”.

Kreativan pristup podjednako se uspešno može primeniti na delove nameštaja, tekstila i hrane, zato vas do kraja nedelje očekuje raznovrstan program. Mnoštvo novih ideja i inspiracija pronaći ćete u okviru radionica za lepši dom u kojima možete ovladati veštinama odlaganja ali i dekoracije prostora tekstilom. IKEA stručnjaci će vam rado pružiti savet, inspiraciju ili praktično rešenje za vaš životni prostor. A tu su i sobe iznenađenja u kojima ćete otkriti kako da bolje spavate ili rasporedite stvari u svom životnom prostoru i uz to se dobro zabavite.

Kulinarski šou sa Lepim Brkom, inspirisaće i najveće majstore u kuhinji da probaju nove stvari bilo da je u pitanju kombinacija namirnica ili novi dodatak koji će ubaciti u svoje omiljeno jelo. Zamrznuti program, gotova jela, mlečni proizvodi, džemovi, umaci, slatkiši i neobična pića lako će uneti duh Švedske u svačiju kuhinju. Detaljan program i satnica dostupni su na IKEA web stranici

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.