Prijateljska utakmica između Vojvodine i Breše odigrana je u mestu Orzinuovi ali samo do 52. minuta. Tada je pri vođstvu domaćina rezultatom 2:1 prekinuta, zbog utrčavanja navijača na teren. Tom ekscesu prethodile su provokacije navijača sa druge strane ograde, prenosi Mondo sport.

Posle desetominutnog prekida u prvom poluvremenu, kada je isključeni Nenad Lalatović na kratko povukao svoje igrače sa terena, početkom drugog poluvremena desio se ozbiljniji incident, uz učešće navijača, posle koga je odlučeno da se više ne igra

Početak kraja desio se u momentu kada su se iza žičane ograde pojavili navijači sa albanskim zastavama.

Odmah su ih primetili srpski navijači na tribini preko puta i utrčali u teren, u nameri da se obračunaju sa njima.

Na sreću, do sukoba nije došlo.

Zanimljivo je još da su navijači Breše posle prvog prekida dočekali Novosađane uvredama, prilikom ponovnog izlaska na teren. Mogli su se čuti i povici „Cigani, cigani“. Sveukupno, zabeležena je neobično naelektrisana atmosfera za jedan prijateljski meč.

Nenad Lalatović, trener fudbalera Vojvodine, bio je razočaran po završetku utakmice.

On je rekao da je od početka utakmice postavljen takav kriterijum da su njegovi igrači izgledali kao Brešin sparing partner. Ocenio je kriterijum kao 80:20 za domaćina, a istakao je da nije zaslužio crveni karton.

„Odmahnuo sam rukom zbog nekog faula, a sudija mi je pokazao crveni karton. Rekao mi je da je on internacionalac i da nemam ja pravo njemu da odmahujem rukom“, rekao je Lalatović.

Koliko je neobična atmosfera bila na terenu, pokazuje činjenica da fudbaler Breše, ekscentrični Mario Baloteli nije želeo da nastavi susret.

A kao Balotetli nije „najluđi“ na terenu, tu već nešto nije u redu…

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.