Proslavite ljubav uz Doncafé

0

Najlepše ljubavne priče počinju onda kada pozovete nekoga na šoljicu kafe kako biste podelili momente bliskosti, jer kafa je univerzalni jezik prvog koraka upoznavanja, kako u prijateljstvu, tako i u ljubavi. A da je to zaista istina možemo zaključiti na osnovu najpoznatijeg upita: „Hoćemo li na kafu?“

Uz ovaj čarobni napitak, započeli su mnogi trenuci radosti i vedrine, a u susret Danu zaljubljenih, Doncafé je pripremio poklon pakovanje u kojem se nalaze 2x200g Doncafé Moment kafe, a u okviru kojeg dobijate i dve šoljice. One su oslikane motivima ljubavi i predstavljaju znak pažnje svim pravim ljubiteljima kafe koji vole zajedno da provode vreme. Verujemo da će ove šoljice postati omiljene za početak svakog jutra.

Obradujte svoju dragu osobu dnevnom dozom optimizma u šoljici domaće kafe punog ukusa i intenzivne arome. Nije bitno da li će to biti prva jutarnja kafa kod kuće ili ona posle napornih obaveza, važno je da zajedničko uživanje u Doncafé Moment kafi uvek podseća na to koliko su dragoceni  i važni trenuci udvoje. Jer, na kraju, sve je lepše u paru!