(Beta) – SAD su danas uvele sankcije srpskom članu Predsedništva Bosne i Hercegovine Miloradu Dodiku i Alternativnoj televiziji iz Banjaluke, zbog povezanosti sa njim

Dodik i Alternativna televizija od danas se nalaze na proširenoj „crnoj listi“, na kojoj su osobe i entiteti čije se radnje dovode u vezu s korupcijom širom sveta, navodi portal Kliks.

Ministarstvo finansija SAD nije objavilo više detalja u vezi sa sankcijama, ali se očekuje da određene informacije uskoro budu objavljene.

Zvaničnici SAD su duže vremena najavljivali da su sankcije za brojne pojedince u BiH već „na stolu“.

O mogućnosti uvođenja sankcija firmama i pojedincima u BiH govorio je i specijalni izaslanik SAD za Zapadni Balkan Gabrijel Eskobar tokom posete toj zemlji početkom novembra.

https://www.nstore.rs/product/nedeljnik-pretplata-print-nova-godina-23-knjige/
https://www.nstore.rs/product/digitalno-nova-godina-6999-dinara/

Komentar(1)

  1. Душко
    5. јануар 2022. 21:31

    Баш ми данас паде на памет Република Српска и што нешто нема вести, лоших вести-којих други, кад оно предвече чујем пале санкције. Живи били...-има Бора ону песмицу. Него, има нешто горе од тих санкција и свих лоших вести, што ми ужасно смета. То је колективно одсуство било какве емпатије према српском народу који живи на простору авнојевске БиХ. Нигде нико да напише слова о њима. Толики недељници, па могао је Лалић да је дотакне кад писа о Ђинђићу, па бар оног вола на ражњу да помену. Данас се сви стиде да помену реч српско, слушам једну песникињу на ТВ-у која помње Бошњачки народ, Македонски нараод, а кад дође до српског народа, она рече “код нас”. Сад, неко ће рећи то је реторички само, тако се изразила, али ја мислим да је имао неко да је пита, извините ко је то што називате “код нас”, мислим да та девојчица не би знала да да одговор. Исправан одговор. Имам неки осећај да је неко уложио велики новац да се изврши преумљавање Срба и да су резултати евидентни. Али Боже здравља, наш највећи медијски непријатељ је нека Алтернативна телевизија. Колика сам незналица ја мислио свих ових година да је то Пинк, кад оно, не лези враже, нека бањалучка телевизија. Фреквенција јој се позлатила.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.