Kompanija DIS je predstavila novi program podrške obrazovnim institucijama, organizacijama i ostalim udruženjima kojima je u fokusu obrazovanje mladih pod nazivom „ZNANJE ZNA BUDUĆNOST“.

Mila Ćurčin, direktorka marketinga najvećeg domaćeg trgovinskog lanca, obratila se prisutnim novinarima predstavljanjem novog projekta kompanije nakon čega je ovogodišnji program podrške obrazovanju mladih zvanično i otvoren.

Kompanija DIS je ove godine izdvojila 10 miliona dinara za program podrške obrazovanju mladih u Srbiji. Polovina izdvojenih sredstava namenjena je najuspešnijoj deci zaposlenih u samoj kompaniji, dok je preostalih 5 miliona dinara namenjeno obrazovnim institucijama, organizacijama i udruženjima.

Jednostavna forma programa „ZNANJE ZNA BUDUĆNOST“ omogućiće kandidatima potpunu slobodu kada je u pitanju kreiranje projekata. To podrazumeva i omogućava veliki spektar donacija – od robnih nagrada, edukativnih putovanja, putovanja na takmičenja, preko kupovine instrumenata, stipendija, kurseva jezika i slično.

Prijavljivanje za program podrške „ZNANJE ZNA BUDUĆNOST“ biće moguće do 1. juna 2019. godine, nakon čega će se pristupiti selekciji projekata i realizaciji donacija. Detaljne propozicije su dostupne na internet stranici kompanije (www.dismarket.rs).

Potencijalni učesnici imaće zadatak da popune formular dostupan na web stranici u kom će u vidu motivacionog pisma preneti dosadašnje uspehe, navesti nagrade, realizovane slične projekte i druge aktivnosti, kojima će kompaniji DIS pokazati da sredstva treba donirati upravo njima.

Kompanija DIS aktivno ulaže u razvoj i poboljšanje uslova obrazovanja mladih. Ipak, projekat „ZNANJE ZNA BUDUĆNOST“ predstavlja veliki korak ka sveobuhvatnoj, sistemskoj, još snažnijoj podršci obrazovanju u našoj zemlji putem pomoći i saradnje sa institucijama i organizacijama.

U DIS-u se nadaju da će projekat „ZNANJE ZNA BUDUĆNOST“ naići na podršku institucija i medija, kao i da će se ovogodišnji projekat pretvoriti u dugoročni program podrške mladima.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.