Progovorila bivša Trampova supruga: “On je loš gubitnik. Mislim da će da se povuče i da igra golf…”

1
Mario Ruiz / Zuma Press / Profimedia

Ivana Tramp se držala van očiju javnosti tokom većeg dela kampanje Donalda Trampa i njegovog boravka u Beloj kući, ali je u pondeljak, pošto je postalo jasno da Tramp neće priznati izbori uprkos tome što sve projekcije kažu da je Džo Bajden pobedio, ona je poručila da njen bivši suprug “ne voli da gubi i da će se boriti, boriti i boriti”, prenosi Forbs.

Forbs se pozvao na njenu izjavu magazinu People.

“On je loš gubitnik”, rekla je Ivana, dodajući da bi “morao da objavi da je izgubio”.

I dok se navodno Tramp razmišlja o potencijlanoj kandidaturi 2024. godine, njegova bivša supruga kaže da ona veruje da će otići u Mar-A-Lago da živi povučeeniji život.

“Mislim da će otići u Palm Bič, da će igrati golf i živeti normalnim životom. To mu je najbolji izbor. Ima dovoljno novca, dovoljno mesta na koje može otići i da uživa u svom životu”, rekla je ona.

Ivana Tramp je bivša supruga aktuelnog predsednika sa kojim je bila u braku od 1977. do 1992. godine i majka Donalda Juniora, Ivanke i Erika. Ona je rekla da su njena deca dobro, ali da jedva čeka da napuste Belu kuću.

“Mislim da su uživali uz Donalda i da učestvuju u izborima, ali sad je gotovo. Nisam sigurna kakvi su im planovi, ali ja samo želim da nastave sa normalnim životom. Ne sa životom u Vašingtonu, nego u Njujorku ili gde god žele, ali da vode normalne živote”.

1 KOMENTAR

Comments are closed.