Produkcijska kuća Iervolino Entertainment menja ime u Iervolino and Lady Bacardi Entertainment

    0

    Filmska i televizijska produkcijska kuća Iervolino Entertainment, a ujedno i matična kompanija domaćeg Iervolino Studios, od sada će se zvati Iervolino and Lady Bacardi Entertainment (ILBE), a pored promene imena, brend je izmenio i kompletan vizuelni identitet.  

    Usled kontinuiranog rasta kompanije na svim frontovima, novo ime kreirano je da bi je učinilo još atraktivnijom na međunarodnom tržištu, budući da je Lady Monika Bacardi, kao najveći akcionar kompanije i producent svih njenih filmskih projekata, svetski priznata kao izuzetno uspešna preduzetnica. Promenu imena prati i novi logo, inspirisan formom filmske rolne sačinjene od međusobno povezanih slova i oblika, kao simbol konekcije i jedinstva ideja i ljudi koji čine ovu globalnu kompaniju.

    “Obnovljeni imidž označava novo poglavlje u razvoju naše kompanije i iskreno bih se zahvalio svima onima koji su doprineli ovom procesu. Sa promenjenim imenom nameravamo da se sve više fokusiramo na inostrano tržište, uz podršku Lady Monike Bacardi, preduzetnice koja je oduvek verovala u našu viziju – a to je da umetnost italijanskog pripovedanja i produkcije podelimo sa celim svetom”, rekao je Andrea Iervolino, direktor kompanije Iervolino and Lady Bacardi Entertainment.