Prodat 3000 stan u Belgrade Waterfront-u

  0
  Nada Nenadić, kupac 3000. stana u BW. Foto: Sibin Bibić

  Svedoci smo vremena u kom se Beograd svakim danom menja. Smešten uz desnu obalu reke Save, Belgrade Waterfront je projekat koji oplemenjuje našu prestonicu bogatim kulturnim i društvenim sadržajima, prostranim parkovima i stanovima najvišeg kvaliteta gradnje.

  Da li ste se zapitali ko su ljudi koji razmišljaju o kupovini stana u Belgrade Waterfront-u ili možda poznajete nekoga ko se odlučio na ovaj korak? Prema istraživanjima tržišta nekretnina cene po kvatratnom metru u okviru Belgrade Waterfront-a vrlo su konkurentne, a uz posebno osmišljene kredite za kupovinu stana u ranoj fazi izgradnje, čini se da stan iz snova nikada nije bio bliži.

  Prepoznavši ove i mnoge druge pogodnosti koje pruža život u Belgrade Waterfront-u, ovog meseca, gospođa Nada postala je ponosna vlasnica 3000. prodatog stana u sklopu BW kompleksa. Njen izbor bila je šestospratna stambena zgrada BW Sole u okviru Park distrikta.

  Foto: Sibin Bibić

  Dugo sam živela u inostranstvu, putovala sam po svetu, ali uvek sam želela da jedna ovakva stambena četvrt postoji u mom gradu, mom Beogradu.”, započinje ona.

  U Beograd sam se vratila zbog svega što ovaj grad nudi – duhovitost i šarm naših ljudi, lepota reka, bogat pozorišni repertoar, jednostavno rečeno – zbog životnog stila koji neguju Beograđani. Kada se spoje taj duh Beograda i kvalitet života koji nudi Belgrade Waterfront izbor je bio jasan!”, objašnjava gospođa Nada.

  Smeštena u srcu Park distrikta Belgrade Waterfront-a, BW Sole nudi najbolje od savremenog gradskog života, kao mesto susreta životnog stila, kvalitetne gradnje i prvoklasne lokacije.

  Veliki sam ljubitelj vode, a bogatstvo Beograda je upravo u njegovim rekama. Neko sam ko sa velikim uživanjem pije jutarnju kafu, a sada ću moći da uživam u svom malom ritualu uz najlepši pogled. Takođe, radujem se što će mi prijatelji biti komšije u novoj zgradi i što ćemo zajedno moći da šetamo Sava Promenadom, ispijamo kafu u obližnjim kafićima i uživamo u kupovini u najvećem šoping centru u regionu, i to sve u neposrednoj blizini našeg doma.”, dodaje ona.

  Foto: Sibin Bibić

  Gospođa Nada objašnjava kako je stan u BW važna investicija ne samo za nju, već i za celu porodicu.

  Moja deca su sada već odrasla, ali se nadam da ću uskoro dobiti prvo unuče. Pregršt zelenila, uređeni parkovi za decu i prostrana šetališta čine veoma važan deo odrastanja, upravo iz tog razloga je Belgrade Waterfront bio naš izbor.

  Zahvaljujući kreditima ekskluzivno napravljenim za kupovinu nekretnina u Belgrade Waterfront-u, svi zainteresovani mogu uzeti pozajmicu banke u ranoj fazi izgradnje zgrade i to po mesečnoj rati već od 499 evra.

  Žao mi je što to nisam uradila pre, kada je izgradnja ovog svetskog centra počela, ali bolje ikad nego nikad!”, zaključuje ona.

  U kompleksu Belgrade Waterfront do sada su završene četiri stambene zgrade, dok će do kraja godine biti završeno još toliko i useljeno oko 1.700 stanova. Pored toga, izgrađeno  je oko šest kilometara saobraćajnica, a u planu je još osam kilometara. Belgrade Waterfront menja prestonicu kroz primenu principa održivog razvoja, stvaranje novih javnih prostora, uvođenje prednosti za kretanje pešaka i dovođenje novih kulturnih sadržaja u srce grada. Širenjem i unapređenjem gradskog jezgra, Belgrade Waterfront otvara novo poglavlje u istoriji prestonice i stvara nov gravitacioni centar savremenog života.