Probudite najlepše uspomene uz C kafu

0

Mnogi kažu da je proleće najlepše godišnje doba jer se tada budi priroda, a uz nju i drage uspomene koje će samo pojačati doživljaj ovog perioda. Generacijama je C kafa sinonim za tradiciju i emotivne trenutke sa dragim osobama, jer  predstavlja deo svakodnevnih porodičnih rituala  punih 46 godina postojanja. Prva i prava C kafa, poznata je po jakoj aromi i punom ukusu, a godinama unazad vraća uspomene na neka drugačija, mnogi bi rekli, bolja vremena.

U ovo doba godine druženja postaju učestalija, a okupljanjima se svi raduju. Već više od četiri decenije, C kafa kvalitetom i istrajnošću doprinosi održavanju i bogaćenju porodične tradicije, u kojoj vladaju male životne mudrosti i iskrene emocije. Svi ti momenti ostaju zabeleženi na fotografijama koje se mogu naći u legendarnoj limenki C kafe. Gotovo da ne postoji porodična kuća stare Jugoslavije koja ne poseduje jednu od ovih limenki u kojima se, između ostalog, čuvaju i brojna pisma, bakini recepti, pribor za šivenje i razne kućne potrepštine.

C kafa je kafa za sva vremena i deo je malobrojne grupe proizvoda u kojima uživa više generacija, a limenka C kafe u sebi čuva događaje iz različitih vremena. Obradujmo jedni druge poklon limenkom C kafe i uživajmo u šoljici omiljenog napitka, dok stvaramo nove uspomene!