Kako bih izgledao kada bih bio star, pita se – u ovom trenutku – čak 80 miliona korisnika društvenih mreža.

FaceApp je novonastala aplikacija, slična Instagramu, koja korisnicima omogućava da kroz provuku kroz filter, kao kroz vremensku mašinu, sopstvenu fotografiju i vide kako bi, sa mnogo bora, izgledali u dubokoj starosti.

Aplikacija je brzo postala viralna i već je pokrenula #FaceAppChallenge, odnosno #AgeChallenge i ovih dana društvene mreže su zatrpane fotografijama provučenim kroz „naborane“ filtere.

Aplikacija, po sopstvenom nahođenju, urezuje bore na fotografiji lica, a što je još zanimljivije, pretpostavlja i da li ćemo osedeti.

Zanimljivo je i ovo: već su se neki korisnici javili sa porukom „da ne mogu da ostare“. Bore na fotografijama njihovog lica su gotovo neprimetne. „Imam 70, ali nemam bore da to i dokažem“, jedan je od duhovitih komentara sa mreža.

Komentar(1)

  1. Dakle, treba mi da vidim još i kako sam mogao izgledati da sam proveo život na uobičajen način, kao u nekoj od Zapadnih zemalja, tako što provučem svoju fotografiju staru 30 godina, jer je ta aplikacija napravljena na Zapadu tako da je više prilagođena licima osoba koje žive na Zapadu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.