Prkos i snaga ispod kačketa: Siniša Mihajlović se vratio, sa klupe vodio Bolonju u Seriji A, ovacije i aplauzi za ratnika

0
Filippo Venezia/ANSA via AP, Tanjug

Posle 40 dana borbe sa opakom bolešću, Siniša Mihajlović je pokazao ratničko srce i pobednički karakter. Vratio se večeras na teren, mimo svih očekivanja i najava.

Kao bomba je večeras na Apeninima odjeknula sjajna vest da će Siniša Mihajlović sa klupe voditi ekipu Bolonje u prvom kolu Serije A protiv Verone, piše Mozzart Sport.

Nešto mršaviji nego inače, sa kačketom, ali i istim onim prkosnim pogledom kakav znamo, Miha se pojavio na stadionu Renato Dal’Ara. Naravno, nagrađen je gromoglasnim ovacijama i aplauzima navijača.

„Mihino prisustvo? Neverovatno iznenađenje! Ostali smo bez teksta kada smo saznali jer ga nismo očekivali. Još jednom je pokazao koliku snagu poseduje. Nemam reči da ga opišem… Presrećni smo i impresionirani što je ovde“, rekao je Bolonjin vezista Andrea Poli pred početak meča.

Siniša sedi na klupi Bolonje, uz velike mere predostrožnosti, pošto je sve ovo vreme proveo u sobi na onkološkom odeljenju u gotovo potpunoj izolaciji.

Mihajlović je u julu na konferenciji za medije saopštio da boluje od leukemije a ubrzo je krenuo sa lečenjem.