Milioner iz modne industrije optužen za silovanje deset žena i devojčicama u svojoj vili na Bahamima izgleda je bio domaćin princu Endruu i njegovoj porodici na tom imanju pre 20 godina.

Gardijan piše da se u tužbi podnetoj u Njujorku navodi da je Piter Nigard novcem namamio „mlade i uglavnom siromašne devojčice i žene“ na svoje imanje na Bahamima obećavši im da će im pomoći u izgradnji manekenske karijere, a potom ih je „napadao, silovao i sodomizovao“.

Nigard (78) je na svom imanju gostio slavne ličnosti i političare, a na fotografijama na Nigardovom sajtu nalaze se i princ Endru i njegova bivša supruga Sara Ferguson sa njihove dve ćerke u poseti Nigardovom imanju 2000. godine.

Odnos princa Endrua sa Nigardom samo se nadovezuje na prinčevo prijateljstvo sa Džefrijem Epstajnom, finansijerom i seksualnim prestupnikom koji je prošle godine izvršio samoubistvo u zatvoru dok je čekao suđenje.

Princ Endru se nedavno povukao iz javnog života, a kategorički odbija navode da je učestvovao u bilo kojoj vrsti nedozvoljenih seksualnih odnosa. U slučaju Nigarda, princ nije optužen za seksualne prestupe.

Nigard je i ranije optuživan za seksualne prestupe i izbegavanje poreza, a prema navodima iz poslednje tužbe, on je iskoristio svoju moćnu poziciju, uz drogu, alkohol i fizičku silu, da namami devojčice od 14 godina na Bahame i silovao ih.

Od deset žrtava čija se imena navode u tužbi, osam devojčica je tinejdžerskog uzrasta, a dve žrtve bile su zaposlene na imanju na Bahamima.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.