Prijavite se za nacionalne eFootball kvalifikacije za svetski IeSF šampionat 2022

  0

  Ukoliko pored eFootball-a 2022 volite i izazove u igri i takmičarsku euforiju SESE vas sa zadovoljstvom poziva da se prijavite za kvalifikacioni turnir za ovogodišnji IeSF Svetski šampionat na Baliju i svoje veštine odmerite sa najboljim igračima iz zemlje i sveta!

  Nacionalne eFootball 2022 kvalifikacije će se održati u nedelju, 24. jula u 12:00 časova. Svi turniri su potpuno besplatni a sva pravile i prijave su dostupne putem linka.

  Najbolji igrač sa nacionalnih kvalifikacija će dobiti priliku da predstavlja Srbiju na regionalnom turniru u Podgorici od 7. do 11. septembra. Najbolji sa tog turnira će putovati na Bali, gde će se na velikoj sceni održati završnica IeSF-ovog turnira!

  Format nacionalnih kvalifikacija će biti naknadno objavljen u zavisnosti od broja prijavljenih igrača.

  Svetski esports šampionat u organizaciji Međunarodne Esports Federacije održaće se u periodu od 27. novembra i 09. decembra 2022. godine. Ove godine na IESF-u igraće se ukupno šest esports naslova, od kojih će se ekipe iz Srbije oprobati u igrama CS:GO, Dota 2, PES i Tekken.

  Sve aktuelne informacije o IESF, ali i ostalim turnirima pratite na sajtu RUR kao i na FB i Instagram stranici SESE Saveza.