“Prijatelji” se možda vraćaju: Pregovori o povratničkom specijalu su navodno u toku

0
screenshot

Zvezde i kreatori serije “Prijatelji” trenutno vode pregovore sa HBO-om o snimanju povratničkog specijala, piše Holivud reporter.

Dženifer Aniston, Kortni Koks, Liza Kudrou, Met Leblank, Metju Peri i Dejvid Švimer trebalo bi da pred kamerama ponovo glume popularnu njujoršku šestorku, ukoliko pregovori o snimanju specijala za striming servis HBO Maks, urode plodom, piše Holivud reporter pozivajući se na upućene izvore.

Scenario za povratnički specijal još nije napisan, a u pregovore su navodno uključeni i kreatori serije “Prijatelji” Dejvid Krejn i Marta Kofman, prenosi N1.

Izvori Holivud reportera naglašavaju da je dogovor još daleko od postignutog, i da tek treba zaključiti ugovore sa glumcima i kreatorima serije.

Kada i ako dođe do dogovora, izazov ostaje usklađivanje rasporeda svih glumaca, ističu izvori Holivud reportera.

Spekulacije o okupljanju “Prijatelja” podstaknute su sa više zajedničkih fotografija glumaca iz serije koje su osvanule na društvenim mrežama u poslednje vreme, kao i sa “transferom” serije sa Netfliksa na novi striming servis HBO Maks koji bi trebalo da počne sa radom u maju sledeće godine.

Kompanija Vorner navodno je platila 425 miliona dolara kako bi povratila pravo na petogodišnje emitovanje “Prijatelja” na sopstvenoj platformi (HBO Max), piše Holivud reporter.