Kada zatvorite pacove u kavez bez vode i hrane, oni se poubijaju. Kada ih zatvorite u kavez sa hranom i vodom, oni će voditi ljubav. Tako Gardijan započinje tekst o „Prijateljima“.

Glavni akteri serije žive u Njujorku, u stanu iz kog izlaze samo do kafića, pa se može posmatrati da su u kavezu. Nisu žedni, stalno nešto piju iz frižidera. Nisu ni gladni, njihove pice veličine su otvora za wc šolju. Preostaje samo vođenje ljubavi.

Ipak, „Prijatelji“ su serija koju možete gledati zajedno sa mamom, bez ikakvih „bezobraznih“ scena. Iako su za 236 epizoda akteri spavali sa 138 partnera, a Džoi je rekorder sa 52, nikada nismo mogli da vidimo takve scene. Seriju su obeležile romanse. Između Rosa i Rejčel i Monike i Čendlera.

A onda je u desetoj sezoni, romansa Džoija i Rejčel „upropastila“ seriju. Niti je bilo potrebno da se dogodi, niti je donela ono što su svi priželjkivali kada se već dogodila. Seks iza Rosovih leđa. Bilo kakvu pikanteriju. A bilo je blizu, samo da je Džoi uspeo da skine taj brushalter, da se nije zbunio. Čovek koji je spavao sa 52 partnerke.

„O. Moj. Bože. Džoi. O čemu si razmišljao?“

Tako su „Prijatelji“ zauvek ostali prijatelji „bez benefita“.

Komentar(1)

  1. Milance
    23. aprila 2019. 17:43

    Koga boli dupe posle 300godina?

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.