Četiri odbojkašice i trener prebačeni u bolnicu posle prevrtanja autobusa u Pećincima

2
Foto Printscreen/RTS

Autobus sa odbojkašicama iz Požarevca prevrnuo se na putu Pećinci – Buđanovci. Četiri odbojkašice ekipe “Mladi radnik” iz Požarevca i njihov trener povredjeni su danas kada je autobus sa prvim timom tog kluba sleteo u jarak kod Pećinaca.

Meštani iz Pećinaca odmah su pritekli u pomoć devojkama, izvukli ih iz autobusa i odveli ih u hotel u ovom mestu. Sve devojke su izvučene iz autobusa.

Iz hitne pomoći u Pećincima, navode da su četiri devojčice koje su se žalile na bolove prevezene u Dečju bolnicu u Tiršovoj. U pitanju su devojčice starosti od 15 do 17 godina, a njihove povrede, prenosi Blic, nisu ozbiljnije, uglavnom se žale na ugruvanost i bolove u rebrima, rukama i nogama.

Povrede je zadobio i trener požarevačke ekipe Mladi Radnik, on je sa rasekotinama na glavi, prebačenu Zemunsku bolnicu.

Iz hotela u kom su smeštene odbojkašice kažu da su odbojkašice dobro i da čekaju prevoz za dalje.

“Devojčice su dobro. Usled prevrtanja, trener je zadobio povrede glave, dok su se neke od njih žalile na bolove, jedna u predelu rebara, a za druge nisam siguran, čini mi se da je u pitanju ruka ili noga. One su prevezene u Tiršovu. Hvala Bogu nema teže povređenih. One sada čekaju prevoz koji će ih odvesti dalje. Garderoba im je bila potpuno mokra, te su ovde dobile čistu. Dobile su i sokiće, čajeve i hranu”, rekli su iz hotela, prenosi Blic.

Prema prvim informacijama sa lica mesta, autobus je završio u jarku pored puta, a put je bio u potpunosti prekriven snežnim pokrivačem.

2 KOMENTARA

Comments are closed.