Preminuo odbojkaš Filip Samardžić

2
EPA/LUCAS DOLEGA

Nekadašnji odbojkaš Crvene zvezde i Partizana Filip Samardžić iznenada je preminuo u 34. godini od posledica upale pluća, prenosi N1.

Rođen je 29. juna 1988. Igrao je za mlađe kategorije crveno-belih, a kasnije je zaigrao i za seniorski sastav. Kao primač servisa bio je deo tima kad je OK „Crvena zvezda“ osvojio Superkup 2016.godine. U sezoni 2016/2017 sa crveno-belima igrao je finale plej-ofa Prvenstva Srbije, a Crvena zvezda je tada zauzela drugo mesto.

Samardžić je bio član i mlade reprezentacije Srbije na početku karijere.

Mesto i vreme sahrane biće naknadno objavljeni.

2 KOMENTARA

  1. Divan čovek, vaspitan, ljubazan, predusretliv, predobar. Moj kolega. Završio je Matematički fakultet, dva smera, Računarstvo i informatiku i Verovatnoću. I Master iz Verovatnoće. Ne mogu da verujem. Ne možete zamisliti kakvu ljudinu smo izgubili. Nisam odmah shvatila o kome se radi. Joooj! Do neba. Tuga. Hvala mu za sve.

  2. Divan čovek, vaspitan, ljubazan, predusretliv, predobar. Moj kolega. Završio je Matematički fakultet, dva smera, Računarstvo i informatiku i Verovatnoću. I
    Master iz Verovatnoće. Ne mogu da verujem. Ne možete zamisliti kakvu ljudinu smo izgubili. Nisam odmah shvatila o kome se radi. Joooj! Do neba. Tuga. Hvala mu za sve.

Comments are closed.