Preminuo Nebojša Vučićević Uške

0
Screenshot YouTube

Legendarni fudbaler Partizana Nebojša Vučićević Uške iznenada je preminuo u petak uveče, potvrdio je Partizan.

Vučićević je imao 59 godina, a tokom bogate karijere ostavio je dubok trag u Humskoj u kojoj je nastupao od 1984. do 1989. godine, dok je bio član i OFK Beograda, Meca, Salamanke, dok je nastupao i u Južnoj Koreji, Kipru, Bosni i Hercegovini i Sloveniji, čak i u SAD gde je na kraju karijere igrao futsal.

Nezvanične informacije govore da mu je pozlilo dok je igrao mali fudbal u Beogradu.

Vučićević je nakon sjajne igračke karijere zaplovio i u trenerske vode. Počeo je u Dorćolu, trenirao mnogobrojne klubove u Srbiji i regionu, a poslednji angažman imao je u Dinamu iz Vranja.

Navijačima crno-belih ostaće zauvek u srcu pošto je bio član generacije koja je 1986. i 1987. godine bila prvak Jugoslavije.

“Sa velikom tugom vas obaveštavamo da je večeras iznenada preminuo Nebojša Vučićević – “Uške”. Uške je kao igrač nastupao za Partizan u periodu od 1984. do 1989. godine, a nedavno se vratio u svoj Partizan kao član Komisije za veterane i skaut kluba. FK Partizan ovim putem upućuje iskreno saučešće porodici. O mestu i vremenu sahrane javnost će biti blagovremeno obaveštena”, poručili su iz Partizana.