Predsednik Pokreta socijalista i ministar odbrane Aleksandar Vulin i zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić najavili su da će od sutra početi štajk glađu zbog, kako navode, nasilja opozicije na ulicama Beograda, prenosi Danas, pozivajući se na druge medije.

Vesić je najavio da će zajedno sa odbornicima vladajuće većine u Skupštini grada, kao i sa izabranim funkcionerima SNS u gradskoj upravi sutra započeti štrajk glađu kako bi se „na jedini razuman i civilizovan način suprotstavili huliganizmu i nasilju koje lideri za Srbiju nedeljama unazad sprovode u prestonici Srbije“.

Ministar odbrane Aleksandar Vulin takođe je odlučio da sutra tačno u 11.55 sati započne štrajk glađu u Skupštini Srbije zbog, kako je naveo, „nasilja koje nad Srbijom sprovode lideri SZS Boško Obradović, Dragan Đilas i Vuk Jeremić“.

Njemu će se, prema ovim navodima, sutra pridružiti i više od 30 poslanika vladajuće većine u Skupštini Srbije, kao i veliki broj odbronika u skupštinama gradova širom Srbije, a mediji navode da će sa njima u štrajku biti i šef poslaničke grupe SNS Aleksandar Martinović.


Komentara

 1. Svetosavac
  11. април 2019. 17:43

  Antihrišćani rešili da uoči Vaskrsa postanu pravoslavni isposnici uz pomoć skarćenog posta na vodi! Daj im Bože oči, da izađu iz svog mraka!

 2. Ne šalim se!
  11. април 2019. 17:44

  Kako će gladan na obuku, a kamoli da upravlja vojskom protiv navodnog državnog udara, koji mu se već počeo priviđati a tek je ručak preskočio!

 3. Marko
  13. април 2019. 09:04

  Ispunite bar jedno dato obećenje, gladujte! Kao što vam gladuje narod!!!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.