Predstavnici vlasti najavili da će štrajkovati glađu

3
Foto Tanjug

Predsednik Pokreta socijalista i ministar odbrane Aleksandar Vulin i zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić najavili su da će od sutra početi štajk glađu zbog, kako navode, nasilja opozicije na ulicama Beograda, prenosi Danas, pozivajući se na druge medije.

Vesić je najavio da će zajedno sa odbornicima vladajuće većine u Skupštini grada, kao i sa izabranim funkcionerima SNS u gradskoj upravi sutra započeti štrajk glađu kako bi se “na jedini razuman i civilizovan način suprotstavili huliganizmu i nasilju koje lideri za Srbiju nedeljama unazad sprovode u prestonici Srbije”.

Ministar odbrane Aleksandar Vulin takođe je odlučio da sutra tačno u 11.55 sati započne štrajk glađu u Skupštini Srbije zbog, kako je naveo, “nasilja koje nad Srbijom sprovode lideri SZS Boško Obradović, Dragan Đilas i Vuk Jeremić”.

Njemu će se, prema ovim navodima, sutra pridružiti i više od 30 poslanika vladajuće većine u Skupštini Srbije, kao i veliki broj odbronika u skupštinama gradova širom Srbije, a mediji navode da će sa njima u štrajku biti i šef poslaničke grupe SNS Aleksandar Martinović.


3 KOMENTARA

  1. Kako će gladan na obuku, a kamoli da upravlja vojskom protiv navodnog državnog udara, koji mu se već počeo priviđati a tek je ručak preskočio!

  2. Antihrišćani rešili da uoči Vaskrsa postanu pravoslavni isposnici uz pomoć skarćenog posta na vodi! Daj im Bože oči, da izađu iz svog mraka!

Comments are closed.