Poznati svi učesnici “NBA All Star” utakmice: Jokić i Dončić starteri, Vučević među rezervama

0

NBA liga saopštila je spisak preostalih učesnika “Ol-star” meča, koji će biti održan 8. marta u Atlanti. Nikola Jokić prethodno je izabran za startera u duelu svih zvezda NBA lige, a društvo od igrača sa Balkana praviće mu Luka Dončić i Nikola Vučević.

Najjače klupsko košarkaško prvenstvo na svetu saopštilo je spisak preostalih 14 igrača koji će učestvovati na “Ol star” meču u Atlanti.

Startere čine: Lebron Džejms, Kevin Durent, Janis Adetokumbo, Stef Kari, Džoel Embid, Nikola Jokić, Kavaj Lenard, Kajri Irving, Luka Dončić i Bredli Bil

Igrači sa klupe koje će kapiteni Lebron Džejms i Kevin Durent moći da biraju su:

Entoni Dejvis, Džejlen Braun, Pol Džordž, Rudi Gober, Džejms Harden, Zek Lavin, Demijan Lilard, Donovan Mičel, Kris Pol, Džulijus Rendl, Ben Simons, Džejson Tejtum, Nikola Vučević i Zajon Vilijamson.

Košarkaši koji će prvi put učestvovati na svojevrsnom događaju NBA lige su Braun iz Bostona, Lavin iz Čikaga, Vilijamson iz Nju Orleansa i Rendl iz Njujorka.

Ipak, kako je Entoni Dejvis povređen i neće moći da učestvuje, očekuje se da liga odredi njegovu zamenu i to bi upravo mogao biti neko od pomenute dvojice koji nisu na prvobitnom spisku.

“Ol star” meč ove godine se održava 7. marta u Atlanti.