Povodom 100 dana do Zimskih olimpijskih igara u Pekingu Discovery predstavio bogat program

  0
  Radzi Chinyanganya, foto: Discovery

  Radzi Chinyangana vodiće jednom nedeljno emisiju Winter Pass

  Povodom 100 dana do početka Zimskih olimpijskih igara u Pekingu, Discovery je predstavio svoje planove koji obuhvataju nove emisije i formate koji će gledaocima, pored živog programa omogućiti pun ugođaj, ne samo Igara, već i pripreme najboljih sportista za odlazak u Peking.

  Uoči Zimskih olimpijskih igara u februaru, Discovery će emitovati preko 700 sati živog prenosa posvećenog zimskim sportovima, a od 23. novembra pokreće novi program koji će pratiti sportiste na njihovom putu do Pekinga 2022.

  Jednosatnu emisiju Winter Pass od deset epizoda vodiće popularni Radži Chingyangya, koji će svake nedelje gledaoce povesti na neku živopisnu lokaciju poput Sent Morica gde će predstaviti alpsko skijanje, zatim skijaške skokove na čuvenoj Turneji četiri skakaonice, kao i brzo klizanje u Herenvenu.

  Svaka epizoda Winter Pass-a će sadržati mnoštvo originalnih formata, uključujući i one u kojima će  gledaoci moći da se upoznaju izbliza sa nekim od sportista koji su u trci za olimpijske medalje, ali će imati priliku i da se podsete na neke bivše olimpijce koji su nas ostavljali bez daha.

  Emitujući Zimske olimpijske  igre na discovery+ platformi i Eurosportu na preko 50 tržišta širom Evrope, Discovery će imati za cilj da još jednom otkrije moć Olimpijskih igara predstavljajući najinspirativnije priče vrhunskih sportista.

   „S obzirom na to da se Zimske olimpijske igre očekuju samo šest meseci nakon Tokija, Peking 2022. predstavlja jedinstvenu priliku da se iskoristi zamah i rekordni angažman koji je Discovery uživao među ljubiteljima sporta i gledaocima Olimpijskih igara. Izuzetan uspeh iz Tokija bio je to kako su discovery+ i naše digitalne platforme transformisale način na koji smo prenosili dešavanja sa terena”, rekao je Endru Georgiou, predsednik sportskog sektora Discovery.