„Poveži se regionalno – usavršavaj se individualno“

    0

    Nacionalna akademija za javnu upravu u saradnji sa Programom Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP) organizovaće onlajn Regionalnu konferenciju o modernizaciji javne uprave 6. i 7. oktobra pod sloganom „Poveži se regionalno – usavršavaj se individualno“.

    Više od 20 visokih predstavnika Vlada sa Balkana, međunarodnih eksperata iz oblasti javne uprave, komunikacija i digitalizacije će tokom dva dana, kroz pet panela i šest radionica imati priliku da podele iskustva o komunikacijskim izazovima i primerima dobre prakse digitalizacije javnih uprava regiona.

    „Ova konferencija predstavlja jedan od rezultata uspešne saradnje Nacionalne akademije i UNDP-a na koju smo veoma ponosni. Konferencijom povezujemo region i predstavljamo dobre prakse digitalizacije i komunikacije javnih uprava i pokrećemo diskusije na teme od značaja za modernizaciju rada javnih uprava i pružanja usluga građanima“, izjavio je Dejan Miletić, v.d. direktora Nacionalne akademije za javnu upravu.

    Konferencija se realizuje u okviru projekta „Obuka za državnu službu za 21.vek u Republici Srbiji“, a koji finansira Švedska agencija za međunarodni razvoj i saradnju (SIDA).