Potvrda liderstva devetu godinu zaredom

  0

  Vodeća konsultantska kuća za nekretnine, CBS International, po podacima Agencije za privredne registre i ove godine na prvom mestu po ostvarenim prihodima

  Prema najnovijim podacima Agencije za privredne registre, vodeća konsultantska kuća za nekretnine u Srbiji, CBS International, deo Cushman & Wakefield grupe, i ove, kao i prethodnih 8 godina, ponovo je zauzela lidersku poziciju po ostvarenim prihodima. Svoje poslovanje, kompanija zaokružuje sa 34 ekskluzivna projekta u svim segmentima, dok je čak 8 stambenih i komercijalnih projekata trenutno aktivno samo u Beogradu.

  Činjenice na osnovu kojih se nižu uspesi kompanije su više nego evidentni – u poslednje 3 godine, CBS International je prometovao više od 280.000 kvadratnih metara, dok je tim licenciranih procenitelja uradio više od 6.000 pojedinačnih instrukcija procena vrednosti u regionu.

  Neprikosnoveni tržišni lider, CBS International, sa direktnim predstavništvima posluje u četiri zemlje regiona – Srbiji, Hrvatskoj, Severnoj Makedoniji i Crnoj Gori, kako bi klijentima pružili dovoljno snažnu podršku, uzevši u obzir neophodnost poznavanja lokalnog tržišta, ali i preciznost investitora u traženju informacija. Samo na domaćem tržištu, CBS International tim broji 85 zaposlenih, a da su stručnost i profesionalizam kompaniji na prvom mestu, govori i podatak da više od 55% zaposlenih ima zvanje licenciranog posrednika.

  U drugu deceniju rada na tržištu nekretnina u Srbiji, CBS International ušao je sa besprekornim rezultatom, pokrivajući širok spektar integrisanih usluga: procenu vrednosti nekretnina i razvojni konsalting, izdavanje i prodaju kancelarijskih i maloprodajnih prostora, izdavanje i prodaja stambenog prostora, izdavanje i prodaja industrijskih objekata, prodaja zemljišta, istraživanje tržišta, upravljanje projektima, marketing, upravljanje i održavanje nepokretnosti. 

  Filozofija kompanije je jasna – negovati klijente ekspertizom na svakom tržištu pojedinačno, postavljati više standarde u kvalitetu rada, ali i unapređivati zaposlene kroz kontinuirani razvoj i kompanijski duh, čija se vizija ogleda u posvećenosti i sjajnoj atmosferi. Upravo ova misija već devetu godinu zaredom donosi potvrdu efikasnosti, ali i sve jasnije očekivanje da će i u godinama pred nama CBS International ostati lider u čitavom regionu, na polju konsultantskih usluga za nekretnine.