Potpuna obustava nastave u Obrenovcu

1
Foto: Igor Pavićević

U Obrenovcu je doneta odluka o potpunoj obustavi nastave usled problema sa strujom i grejanjem, potvrdilo je Nedeljniku nekoliko roditelja iz Obrenovca.

Odluka se odnosi na osnovne škole „Posavski partizani“, „Jefimija“, „Buda Davidović“, „Zmajevoj“, „Prvoj tehničkoj“, gimnaziji i drugim školama.

„Obdaništa će nastaviti redovno da rade“, objavio je predsednik opštine Miroslav Čučković, prenose mediji.

Velike snežne padavine, vetar i prvenstveno izuzetno mokar sneg koji se ledio napravili su u nedelju probleme u dopremi uglja zbog kojih su zaustavljeni pojedini blokovi u Termoelektrani „Nikola Tesla A“. Kako Obrenovac greju blokovi u TENT A privremeno je zaustavljeno i grejanje u tom području.

Sistem grejanja u Obrenovcu trebalo bi da bude normalizovan tokom dana, rekao je zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić.

1 KOMENTAR

  1. Ne može kovid 19 ono što može TENT.Bez struje nema nastave. Mogli bi da istražite stanje uglja u Kolubarskim rudnicima i to po količini, kvalitetu i upotrebljivosti. Savom se duže vreme tj. vodenim putem dovozi ugalj za TENT u Obrenovcu, najverovatnije iz Kostolca. Postavlja se pitanje zašto?

Comments are closed.