Potpisan ugovor o dodeli zemljišta porodici Đoković na Jahorini

  0

  Roditelji proslavljenog tenisera Novaka Đokovića, Srđan i Dijana posetili su Jahorinu i Pale i potpisali ugovor o dodeli zemljišta na Jahorini koje je porodica Đoković prethodne godine na poklon dobila od Republike Srpske i Olimpijskog centra Jahorina.

  Tim povodom, direktor OC Jahorina Dejan Ljevnaić, istakao je: „Velika je čast za OC Jahorina da smo ugostili roditelji Novaka Đokovića, našeg najboljeg sportiste i tenisera ikada. Mogu da kažem da je Jahorina puno dobila dolaskom porodice Đoković kod nas i izuzetna nam je čast što je Novak Đoković bez nadoknade dozvolio da jedna ski staza na Jahorini nosi njegovo ime. Bilo je zadovoljstvo prošetati sa Srđanom i Dijanom i najaviti nove projekte, pokazati čari Jahorine, ali i plac gde će, verujem, uskoro početi sa gradnjom i posećevati nas češće. Ovim putem želeo bih da zahvalim i Miloradu Dodiku koji je od samog početka prepoznao kvalitete OC Jahorina i pružio podršku u realizaciju brojnih projekata na unapređenju planine“.

  „Jahorina je prelepa planina i mi smo sa velikim zadovoljstvom došli ovde na inicijativu Milorada Dodika i Dejana Ljevnaića. Verujem da ćemo uskoro napraviti objekat na planini i svakako češće dolaziti. Želeo bih da istaknem da sam zaista oduševljen ovim krajem, a posebno Jahorinom koja kao skijalište poseduje veliki potencijal koji treba iskoristiti. Drago mi je da ovde ime puno ljudi, da se nešto lepo dešava, da se konstano gradi i unapređuje, a sve to zahvaljujući pomoći Republike Srpske i direktora OC Dejana Ljevnaića“, rekao je Srđan Đoković.

  Poznati teniser Novak Đoković prethodne godine obišao je olimpijsku planinu, ali i stazu koja nosi njegovo ime, te pohvalio spoj netaknute prirode i atrakcija koje čine Jahorinu jedinstvenom u regionu.

  POSTAVI KOMENTAR

  Unesite komentar
  Unesite ime