“Poštujte postojeće mere da ne bismo ponovo uvodili policijski čas…”

3
Screenshot YouTube

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar ponovo je danas pozvao građane na poštovanje svih propisanih mera zaštite od koronavirusa.

Kako je istakao, disciplina je neophodna kako ne bismo uvodili dodatne mere i ponoio da se pokazalo da disciplinovanost daje dobre rezultate.

“Ako smo do sada mogli da imamo dobar rezultat, budimo i dalje disciplinovani i jedinstveni, da ne bismo ponovo došli u situaciju da, kao što rade mnoge zemlje, uvodimo obavezno nošenje maski na otvorenom, zatvaranje restorana, policijski čas”, rekao je Lončar za TV Prva, a prenosi Blic.

Kako je ministar pojasnio, prema nekim predviđanjima, na proleće ili početkom leta sledeće godine mogla bi da se okonča epidemija koronavirusa i ponovo istakao značaj poštovanja mera.

“Hajde da sa što manje štete prođemo do kraja. Ništa nam neće značiti i kad prođe sve ovo, ako imamo veliki broj obolelih, na koje ova bolest sigurno ostavlja posledice, i onih koji su izgubili svoje najmilije”, rekao je Lončar.

3 KOMENTARA

  1. A DA PRIVREMENO ZATVORITE ULAZAK U ZMLJU IZ ZEMLJA KOJE SU U CRVENOM ? PA DA LAKO JE DA SE NA SOPSTEVOM NARODU JUNACITE , AL NEKA PROTESTI CE OPET BITI ….PA DA VIDIM DAL CETE DA UVODITE VANDREDNA S…. I POLICIJSKE CASOVE

  2. Postujemo, ali sta cemo kad ovi iz staba i precednik ne postuju.. uvedite im policijski cas da mi mozemo disati

Comments are closed.