Boris Džonson i njegova partnerka Keri Sajmonds viđeni su na sastanku sa prijateljima koji kažu da su Džonson i Sajmonds „veoma zaljubljeni“ uprkos nedavnoj burnoj svađi zbog koje su komšije morale da pozovu policiju.

Na slikama koje je objavio Dejli mejl Džonson i Keri drže se za ruke i osmehuju se jedno drugom, uprkos glasinama da je njihova veza u krizi. Prijatelj ovog para rekao je za medije da su tvrdnje da se Džonson i Keri rastaju netačne, te da favorit za mesto lidera torijevaca planira da oženi Keri Sajmonds nakon što se i zvanično bude razveo od svoje bivše supruge Marine.

Boris Džonson našao se u nevolji pošto je u javnost dospeo incident u njegovoj kući kada je komšija pozvao policiju pošto se iz rezidencije Džonsona moglo čuti „vrištanje, vikanje i udaranje“ između Džonsona i njegove partnerke.

Pored toga što su stariji torijevci, kako piše Gardijan, odmah doveli u pitanje Džonsonovu poziciju favorita za naslednika aktuelne premijerke Tereze Mej koja se nalazi na čelu Konzervativne partije, već je Džonson dodatno podgrejao spekulacije pošto je odbio da zapravo objasni šta se dogodilo i zašto je policija intervenisala.

Džonson je zasad jedino rekao da ljudi „ne žele da slušaju o takvim stvarima“, a na podsećanje da su njegov karakter i ponašanje od značaja u proceni je li on odgovarajući naslednik Tereze Mej, Džonson je istakao da može da govori „samo o svojim planovima za zemlju i partiju“.

On i njegova devojka Keri naveli su da je sve deo politički motivisanog napada na njih od „neprijateljskih“ komšija levičara, piše Dejli mejl.

Prema pisanju britanskog tabloida, pred Džonsonovim i Kerinim stanom okupili su se demonstranti, te su njih dvoje rešili da neko vreme provedu van grada.

Tabloidi su pisali da su se Džonson i Keri mnogo svađali poslednjih nekoliko nedelja generalno, da ga je Keri jednom napala što je došao kući kasnije nego što je trebalo, ali i da Džonson još uvek „čezne“ za svojim bivšom ženom Marinom sa kojom je usledio razvod nakon što je ona saznala da ju je varao.

Komentar(1)

  1. Dragan Miladinovic
    24. juna 2019. 21:33

    Verovatno i jeste politički motivisano. Zamislite da na tom Zapadu uzmu i kopaju po privatnim životima globalističkih lidera, toga prosto nema u toj meri.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.