Nakon raskida sa ruskom manekenom Irinom Šajk, poznati glumac Bredli Kuper odlučio je da vreme posveti najbitnijoj osobi u svom životu.

Bredli je Međunarodni dan očeva proveo sa ćerkom Leom, koju je dobio u vezi sa lepoticom Irinom Šajk.

Dok je Irina u Italiji,gde vreme provodi radno, na revijama Nedelje mode u Milanu, Bredli se posvetio roditeljestvu i vreme je proveo sa ćerkicom Leom.

Fotografi su ga slikali kako Leu nežno drži u rukama i unosi je u svoj privatni avion.

Povodom Dana očeva, Bredli je proveo kvalitetno vreme sa Leom (2), a navodno su tata i njegova mezimica otišli na putovanje kako bi uživali zajedno.

Ovo je prvo javno pojavljivanje Bredlija sa Leom nakon što je ranije ovog meseca objavljeno da su glumac i manekenka posle četiri godine veze raskinuli.

Nakon više meseci šuškanja o Bredlijevoj aferi sa Ledi Gagom, par se rastao, a Irina se odmah uputila u Italiju na Nedelju mode, gde uveliko radi.

Irina je slikana na ulicama Milana kada se pojavila obučena samo u crni grudnjak, preko kojeg je nosila otkopčanu laganu košulju kratkih rukava i crnu suknju iz nove kolekcije brenda Versaće na čijoj se reviji pojavila i prošetala pistom.

https://www.instagram.com/p/ByvW7arHJ2J/

Iako je par raskinuo, dogovorili su se da će zbog ćerke da provode vreme zajedno.

Navodno je glavni razlog njihovog prekida bilo to što je Irina mislila da joj Bredli uprkos tome što imaju dete nije dovoljno posvećen niti da oseća obavezu da je oženi, što joj je posebno smetalo.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.