Predsednik Demokratske stranke Srbije Miloš Jovanović izjavio je danas da se posle pobede opozicije u Crnoj Gori vidi koliko je ideja bojkota koju je plasirao deo opozicije okupljen oko Saveza za Srbiju bila „neinteligentna i besmislena“.

Jovanović je za dnevni list Danas rekao da je zbog Saveza za Srbiju izgubljeno dve godine, „jer su oni delili opoziciju bez ikakvih argumenata“ i dodao da sada svi prisustvujemo novim svađama i nesuglasicama, zbog čega je, kako je rekao „okupljanje opozicije teško zamislivo“.

Govoreći o pobedi opozicije u Crnoj Gori, lider DSS je ocenio da je kontekst u kojoj je ona tu pobedu ostvarila prilično različit od Srbije.

„Glavni okidač je bio napad na Srpsku pravoslavu crkvu, a doprineli su i montirani politički procesi protiv Andrije Mandića i Milana Kneževića. Krivokapić se pojavio sa jednom jasnom ideološkom platformom, i odneo je pobedu sa još dve opozicione kolone“, naveo je Miloš Jovanović.

(Beta)

https://www.nstore.rs/product/godisnja-pretplata-na-magazin-nedeljnik/

Komentar(1)

  1. Bobby
    1. septembra 2020. 17:16

    Predsednik Demokratske stranke Srbije Miloš Jovanović izjavio je danas da se posle pobede opozicije u Crnoj Gori vidi koliko je ideja bojkota koju je plasirao deo opozicije okupljen oko Saveza za Srbiju bila “neinteligentna i besmislena”. Твоја изјава показује колико си сам неинтелигентан и бесмислен (у политичком смислу). Да, баш имамо вишка тридесетак година да са власти сменимо још једног аутократу, баш интелигентно и смислено. Уз то, да није играо на националну карту и веру, не би ни пропао кроз "труо под", а тога овде има у траговима.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.