Jedna sugrađanka parkirala je svoj automobil regularno u parking zoni, ali je umesto da plati parkiranje, ostavila poruku „da joj dete ide na hemoterapiju, te da joj ne pišu kaznu“.

„Molim vas nemojte nam pisati kaznu! U bolnici smo! Moje dete je pacijent pedijatrijske onkologije, trenutno na hemoterapiji. Hvala vam“, napisala je majka.

Međutim, kada se vratila do svog automobila, zatekla je nalog za plaćanje dnevne parking karte, piše Blic.

https://www.facebook.com/AdminSerbia/photos/a.986593378063735/2590925177630539/?type=3&theater

Nedugo pošto se ovo pročulo po društvenim mrežama, i medijima, oglasio se JKP „Parking servis” i pozvao sugrađanku kojoj je izdata dnevna karta ispred medicinske ustanove da kontaktira ovo preduzeće kako bi joj karta bila poništena.

Kako se navodi u saopštenju JKP „Parking servis”, do sada se nikada nije dogodilo da ovo preduzeće odbije reklamaciju korisniku koji je zbog hitnog pregleda prekoračio vreme parkiranja u zoni i tim povodom se obratio preduzeću uz priloženu medicinsku dokumentaciju. 

„Parking servis u ovakvim slučajevima maksimalno izlazi u susret građanima i na osnovu vremena pregleda ili terapije poništava nalog za plaćanje dnevne karte. Do sada nam se niko nije obratio radi reklamacije naloga, zbog čega pozivamo korisnicu da to uradi kako bi joj nalog bio poništen“, rekli su iz „Parking servisa“ i dostavili fotografiju napravljenu u trenutku izdavanja dnevne karte.

Tagovi

Komentara

 1. Sava
  17. октобар 2019. 23:34

  Moramo da se pomirimo sa time da nismo dobar narod. Nismo "domacini" , nismo posteni i nismo prijatni. Ima izuzetaka, ali sve vise je primera da gledamo samo svoju pozadinu. Sto je jos gore, busamo se da smo "nebeski narod" i "patriJotizmom". Ali patrioti7am zahteva i kriticko gledanje svog naroda i napor da popravis tako sto ces unaprediti sebe i svojim prijateljima sugerisati gde grese. Do tad cemo samo da tonemo dok ne prozderemo sami sebe.

 2. Bole
  18. октобар 2019. 07:36

  Gospodjo nije istekla karta, vec je nije ni postavila u auto.

 3. Pravi delija veran je ko pas
  18. октобар 2019. 10:01

  Ne treba generalizovati. Bar 80% ljudi ne bi pisalo kaznu, a onih 20% treba naći i pomoći im da prebrode psihoze iz detinjstva

 4. Bobby
  18. октобар 2019. 10:14

  Да је ово нормална држава, и да овде има имало памети, тај паркинг не би био само још једно поље "Паркинг сервиса" за ревносно прикупљање новца у непознате сврхе, већ би то био паркинг болнице, уређен за такве намене, где би се бесплатно паркирала возила на основу важећег упута.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.