Poruka Toma Henksa iz karantina: “Postoje stvari koje svi možemo učiniti kako bismo se izvukli iz ove situacije…”

0
Foto: Profimedia

Glumac Tom Henks, koji je zajedno sa suprugom pozitivan na koronavirus i u izolaciji je u australijskoj bolnici, pozvao je javnost da postupa odgovorno i poštuje uputstva zdravstvenih stručnjaka.

U poruci na društvenim mrežama bračni par tvrdi da proživljava ovo razdoblje iz “dana u dan” i zahvaljuje “svima u Australiji koji se tako dobro brinu o njima”.

“Imamo Covid-19 i u izolaciji smo, dakle nećemo nikome preneti virus”, napisao je Henks koji je u Australiju doputovao radi snimanja filma.

“Kod nekih zaraza može prerasti u vrlo ozbiljnu bolest”, podsetio je Tom Henks i svoju poruku upotpunio fotografiju sebe i supruge na kojoj su vidno opušteni.

“Postoje stvari koje svi mi možemo učiniti kako bismo se izvukli iz ove situacije, a to je poštovanje preporuke stručnjaka i brinuti se za druge, zar ne”, napisala je američka glumačka zvezda.

Henks, koji ima 63 godine, kao i njegova supruga Rita Vilson, prva je holivudska zvezda koja se zarazila koronavirusom. Par je u izolaciji u univerzitetskoj bolnici u gradu Gold Koust, na istočnoj obali Australije.