Pored Galerije na Sava Promenadi svečano otvoren Admiral Open Air Cinema

  0

  Projekcija filma „Igraj svoju igru“ pod vedrim nebom u prisustvu velikog broja gledalaca i dolazak članova ekipe Survivor Srbija obeležili su jučerašnje svečano otvaranje Admiral Open Air Cinema na Sava Promenadi pored Galerije. Beograđani i gosti prestonice će na ovoj manifestaciji do kraja leta moći da pogledaju čak 20 popularnih filmskih ostvarenja.

  Nakon što je u petak, 17. juna, u okviru pretpremijere, prikazan film „Osvetnici: Rat beskraja“, na svečanom otvaranju Admiral Open Air Cinema, priređenom protekle večeri, okupilo se mnoštvo poznatih ličnosti koje smo imali prilike da gledamo u izuzetno popularnom takmičarskom šou programu Survivor Srbija.

  Poznati glumac i  voditelj Bojan Perić, koji je ujedno bio i moderator večernjeg programa, istakao je da je film remek-delo, što je potvrdio i veliki broj gledalaca koji su se okupili na sinoćnom svečanom otvaranju Admiral Open Air Cinema.

  „Film je remek-delo. Serija bude i prođe i zato će ljudi uvek dati prednost filmu i bioskopu, o čemu svedoči i večerašnji broj posetilaca Admiral Open Air Cinema“, poručio je Perić.

  Pored Bojana Perića, koji je pobrao simpatije gledalaca vodeći Survivor Srbija, na svečanom otvaranju bioskopa na otvorenom pored Galerije bili su prisutni i Roko, Branko, Sumejja, Niggor, Ivona, Mina, Stefan, Vladimir, Goran, Rubi, Nevena, Nika, Tena, Nađa i Hrvoje koji su strpljivo davali autograme i slikali se sa obožavaocima.

  U okviru Admiral Open Air Cinema svakog petka i subote do 27. avgusta biće emitovani popularni blokbasteri i klasici, a vreme projekcije zakazano je za 21:30. Tako će u petak, 24. juna, biti emitovan film „Mulen ruž“, dok će naredne subote, 25. juna, gledaoci moći da pogledaju drugi deo filma „Igraj svoju igru“ (Ocean’s Twelve).

  Kako bi ovo leto kraj Galerije zaista bilo za pamćenje, posetioci će tokom projekcija moći da se opuste u lazy bag-ovima i ležaljkama, dok će uživanje u najkvalitetnijem zvuku biti omogućeno putem aplikacije „Listen Everywhere“, koja se može skinuti preko Google Play prodavnice.

  Filmsko platno postavljeno je ispred ulaza 4 u Galeriju (kod restorana Bottega), a ulaz tokom čitavog trajanja manifestacije je slobodan.