Poreč – centar hotelskih susreta

  0

  Najveća regionalna konferencija hotelijera, HOW /Hotel Operations Weekend/ Festival, koji se ove godine održava  u Poreču od 16. do 18. oktobra, okupiće  brojne međunarodne i regionalne stručnjake iz hotelijerstva i povezanih industrija. Više od 500 učesnika treće konferencije upoznaće se sa međunarodnim trendovima u hotelskim operacijama i primerima dobre prakse. Medju predavačima su Luc Gesvert, glavni direktor AccorHotelsa za Istočnu Europu i Hector Pliego, direktor operacija za Istočnu Evropu Marriott Internationala, a na panelima će učestvovati  i  menadžerke hotela iz  Srbije, Adriana Dokmanović,Saint Ten Hotel i Marija Lekić, Mona Hospitality.

  Adriana je dobitnica nagrade za  “menadžera hotelskog domaćinstva” 2019. godine , a Marija je specijalista za obuke hotelskih radnika  u Srbiji i  inostranstvu.

  Na konferenciju dolaze i direktorka održivog poslovanja kompanije BC Hospitality Group Mireille Jakobsen, zatim Robert Kimpton, član globalnog hotelskog tima u Schneider Electricu, odgovoran za globalne hotelske inovacije, marketing i hotelske strategije. Takođe, svoje učešće potvrdili su i Cahit Sahin, generalni direktor Montgomerie Maxx Royal Golf Cluba iz Turske, Regis Morin, direktor upravljanja prihodima Queensway Grupe, Katarina Larisa Ham, osnivačica i vlasnica licence Quintessentially Adriatic, jedinog globalnog luksuznog lifestyle concierga i brojni drugi.

  Program Festivala dostupan je na službenim stranicama, a early bird cene za hotelijere traju do 22.09.

  www.howfestival.com