Popusti i besplatna dostava ovog vikenda za SBB korisnike na shoppster.com

  0

  SBB kompanija i Shoppster najavili su dodatne popuste od danas do nedelje za sve SBB korisnike u okviru Connect Shopping vikenda, uz besplatnu dostavu na kupovinu iznad 3.000 dinara na ceo asortiman.

  SBB korisnici od 10. do 13. februara mogu da uživaju u najboljoj online kupovini uz super popuste na Bosch ugradnu tehniku, Sharp i Sencor prečišćivače, Philips televizore, Clatronic male kućne aparate, Happy Plugs slušalice, Texell opremu za kuhinju i kuću i još mnogo toga.

  Shoppster svakog meseca za korisnike SBB usluga donosi popuste do 50% i akcije na neke od odabranih među 150.000 proizvoda u preko 20 kategorija na shoppster.com.

  Kako bi uživali i u ostalim pogodnostima svakog meseca, SBB korisnici treba samo da se registruju na shoppster.com podacima MojSBB naloga.

  Vaše Srpske kablovske mreže osim vrhunskih servisa, usluge i korisničkog iskustva, u saradnji sa shoppster.com, u okviru najvišeg nivoa Shoppster Smart loyalty programa – Smart Connect, tradicionalno svakog meseca obezbeđuju dodatne pogodnosti za sve SBB korisnike. Uživajte u najbojoj online kupovini za sebe i drage ljude“, poručuju iz SBB kompanije.