Ponuda Tehnomanije od sada preko Glovo aplikacije

  0

  Kompanija Tehnomanija započela je saradnju sa kompanijom Glovo, obezbeđujući na taj način potrošačima tehničku robu iz svoje ponude na dohvat ruke. Saradnja sa Glovom kupcima pruža mogućnost da, za nepuna dva sata, dobiju uređaje Tehnomanije na svojoj adresi.

  Ovaj način kupovine odlikuje izuzetna lakoća poručivanja. Sve što je potrebno je da kupac preuzme Glovo aplikaciju, u njoj označi Tehnomaniju i odabere nešto iz bogatog asortimana.

  U ponudi se mogu pronaći narazličitiji mali kućni aparati, odabrani uređaji za lepotu i zdravlje, klimatizaciju i grejanje, sve za kuću, telefoni, TV – audio video, gaming i IT oprema. Kupac svoju porudžbinu može pratiti online u realnom vremenu, a u promotivnom periodu od 17. oktobra do 14. novembra kupcima Tehnomanija arikala obezbeđena je besplatna dostava putem Glovo aplikacije.

  ,,Potpuno smo posvećeni potrebama naših kupaca i ovo je jedan od novih načina da obezbedimo brzu i sigurnu kupovinu iz našeg asortimana. S obzirom na izraženi trend rasta online kupovine, prepoznali smo važnost proširenja naših dostavnih kapaciteta, odlučili smo da sa partnerima iz kompanije Glovo, koji ostvaruju odlične rezultate u brzoj dostavi, napravimo saradnju. Kupci Tehnomanije u velikim gradovima će sada imati priliku da svoje artikle dobiju istog dana, čak za nepuna dva sata“, rekao je Srđan Novaković, Digital Transformation and Innovation Manager.

  Isporuka Tehnomanija uređaja putem Glovo aplikacije moguća je u Beogradu, Novom Sadu i Nišu, a u narednom periodu planirano je širenje partnerstva i na druge gradove u Srbiji.

  Za više informacija posetite www.tehnomanija.rs ili preuzmite Glovo aplikaciju.