“Ponosan sam na to što je Nikola igrao za Srbiju…”: Predsednik košarkaških operacija Denvera o Jokiću i “uživanju u igri”

0
Foto FIBA

Predsednik košarkaških operacija Denver Nagetsa, Tim Koneli, rekao je da je ponosan na sve momke koji su igrali za nacionalne timove na Mundobasketu u Kini – “na Mejsona (Plamlija), Huanća (Ernangomeza) i Nikolu (Jokića) naravno”.

On je rekao da je Jokić važan za budućnost čitave franšize i da je neophodno da mu bude pružena prilika da uživa u igri.

“Ključ za Nikolu je da uživa dok igra. Želimo da stvorimo takvo okruženje u kojem će on stvarno uživati i u kojem će imati priliku da raste zajedno sa Denverom”, rekao je Koneli.

Predsednik košarkaških operacija Denvera govorio je i o Jokićevom novom saigraču, reprezentativcu Slovenije i bivšem igraču Mega Bemaksa, Vlatku Čančaru.

“Vlatko je uradio sjajan posao od kada smo ga draftovali. Iznenadiće ljude svojim mogućnostima i činjenicom da može da čuva više pozicija. Ispred njega je svetla budućnost, dobar je i skroman dečko”, istakao je Koneli.