Članica Predsedništva Srpske napredne stranke i potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović ocenila je da postavljanje šatora u Pionirskom parku, koje je izvela opozicija, nije način da se rešavaju problemi građana Srbije i da to pokazuje odsustvo ideja i politike lidera Saveza za Srbiju, preneo je N1.

„Ako su već hteli da razgovaraju o nečemu, za to postoje institucije, pre svega parlament. A ako žele da osvoje vlast, to se u demokratskim zemljama radi na izborima, a oni od izbora beže. Vlast u Srbiji ne osvaja se na ulici, niti se političke nesuglasice rešavaju u improvizovanim šatorima pored postojećih institucija“, navela je Zorana Mihajlović.

U pisanoj izjavi, ona je ocenila da je takozvana „Slobodna zona“ još jedan način da lideri SzS skrenu pažnju na sebe, jer to ne mogu da urade idejama i politikom.

„Politički život u Srbiji ne vodi se u šatorima, nego u institucijama i to što je svima garantovana sloboda okupljanja ne znači da od toga treba praviti parodiju demokratije, kao što rade lideri opozicije“, dodala je ona.

Komentar(1)

  1. Crna Trava se javlja
    6. мај 2019. 11:17

    Koga ova plavuša obmanjuje, pozivom da se razgovori vode u instituciama. Svima je jasno da su institucije prisvojene od strane samo jedne interesne grupe. Opozicija je napustila sednice Narodne skupštine zbog samovolje i terora koji je primenjivala predsednica skupštine.Jer, ako ne ideš mački niz dlaku nemaš prava govora.To ne prihvata niko normalan. I da se razumemo , spoljni faktori ne diraju i ne opominju Vučića , nosioca harange nad ljudskom svesti, sve dok on ne odradi po formuli naloženog mu zadatka.Čim šiptari dobiju ono što traže lavina "svesnih" Evropljana osudiće samovlašće u Srbiji ne zbog shvatanja šta Vučić radi veš zbog ustanovljene formule koju je postavila EU. Po viđenju tog štaba demokratija je ugrožena onda kada se pojavi jedan samovlasnik koji ruši, pali, lomi kosti, hapsi i žeže, obara helikoptere, otima imovinu građanima, uzurpira i vlast i neguje korupciju i kriminal.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.