Šjora, koja je poznata po ulozi u kultnoj seriji „Sopranovi“, rekla je da je Vajnstin nasilno ušao u njen stan na Menhetnu i silovao je. Ispričala je i da je pokušala da se odbrani i pobegne u kupatilo, ali da nije uspela, prenosi CNN.

Ona je prvi put javno o ovome govorila na jednom događaju u Njujorku 2017. godine.

Foto: Profimedia

„Pokušavala sam ga skinem sa sebe. Udarala sam ga, šutirala… Osetila sam se bespomoćno jer je on veoma snažan“, rekla je ona na sudu.

Ona je rekla da se suočila s Vajnstinom na jdnoj večeri u Njujorku posle nekoliko nedelja. Njegov odgovor je bio „vrlo grozan“, rekla je. „To kažu sve lepe katoličke devojke“, rekao je, prema njenom svedočenju. Rekla je da se nagnuo ka njoj i rekao „ovo ostaje između tebe i mene.“ Pretio joj je i bila je uplašena.

Vajnstin i dalje negira sve optužbe koje uključuju i silovanje.

Šjora je jedna od šest žena za koje se očekuje da će svedočiti protiv Vajnstina. Mediji navode da suđenje za incident za koji Šjora tvrdi da se desio pre 25 godina teško da bi mogao da nastavi u Njujorku. Ipak, tužitelji nameravaju da iskoriste svedočenje ove gllumice u prilog njihovoj optužbi da je Vajnstin seksualni predator. Kako bi to dokazali moraju da dokažu da je reditelj počinio teško seksualno zlostavljanje protiv najmanje dve osobe.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.