Funkcioner Pokreta slobodnih građana (PSG) Petar Miletić izjavio je da je PSG danas daleko bliže odluci da proglasi bojkot, nego da izađe na izbore, preneo je N1.

On je novinarima na pauzi u međustranačkom dijalogu uz posredstvo Evropskog parlamenta rekao da su apsolutno nezadovoljni situacijom, što su danas rekli i predstavnicima Evropskog parlamenta.

„Danas je tema bila analiza postignutog, mi smo rekli da nije urađeno ništa od našeg poslednjeg sastanka do danas i da smo prilično skeptični da će se išta i desiti, jer predstavnici vlasti ne pokazuju ni mrvicu dobre volje da bilo šta promene kada su izborni uslovi u pitanju, posebno one dve suštinske stvari, a to je stanje u medijima i zloupotreba javnih resursa“, rekao je Miletić.

Na pitanje koji bi gest trebalo da načini vladajuća koalicija da bi se situacija promenila, Miletić je odgovorio da bi otvaranje medija jedino bila suštinska promena u odnosu na dosadašnju situaciju.

On je dodao da pre svega misli na Radio-televiziju Srbije.

„Ako bi se to desilo, onda bi mogli da počnemo da razmišljamo o eventualnom izlasku na izbore“, rekao je Miletić i dodao da ukoliko vlast ne pokaže ni minimum dobre volje da promeni nešto pre predizborne kampanje, a ne u samoj kampanji, onda je PSG teško da objasni ljudima zašto uopšte izlazi na izbore.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.