“Pokrali su me. Trebalo je da budem MVP na ‘Ol staru’, već drugu godinu zaredom”: Šaljivi odgovori “Džokera” na konferenciji za medije

0

Na ovogodišnjoj “Ol star” utakmici centar Denver Nagetsa Nikola Jokić je svoj treći “Ol star” susret, a prvi kao starter, završio sa četiri upućena šuta (3/4) i ukupno šest poena uz sedam skokova i pet asistencija. Njegov i Lebronov tim je odneo poebdu, a za MVP-ja utakmice proglašen je Grk Janis Adetokumbo.

Novinari su ga na konferenciji za medije su pitali “Džokera” da prokomentariše šta misli da bi se desilo u akciji u Adetokumbo nije dodao loptu, a svi su očekivali asistenciju za centra Nagetsa.

“Uf… Ne mogu da kažem ništa šta bi bilo. Ali, to bi se pamtilo, da mi je dodao loptu. Ali, navikao sam ja na njega. On ne dodaje nikome”, šaljivo je prokomentarisao Jokić.

Janis je svoj pehar za najkorisnijeg pojedinca na meču “uručio” Jokiću.

Novinari su ga pitali za komentar šta se tačno desilo kada je “uzeo” MVP trofej namenjen Adetokumbu i pozirao nekoliko sekundi fotoreporterima kao da ga je on dobio nagradu.

“Eto, drugu godinu zaredom su me pokrali! Trebalo je da dobijem tu nagradu, uopšte mi nije jasno zašto su mi to uskratili?! I to drugu godinu u nizu. Ne znam šta se dešava. Ne znam ko su ti ljudi koji glasaju za MVP, ali sve se desilo zbog mene, zbog mene smo i dobili ovu utakmicu. Ne znam!”, zaključio je Jokić.