Pogledajte kako Olja Lević izgleda kao Amazonka

  0
  Foto: Benny Gaši/Newmediateam

  Popularna glumica Olja Lević, koju je publika zavolela u ulozi Mile u hit seriji „Igra sudbine“, sve je oduševila novim, neobičnim izgledom. Olja je, u okviru KIKO Milano make-up maratona održanog proteklog vikenda u Galeriji, odlučila da eksperimentiše, dozvolivši šminkeru Milanu Bauranovu da je našminka kao pravu Amazonku.

  Privatno se uglavnom šminkam svedeno, gotovo neprimetno, budući da veliki deo vremena dok radim, provodim pod teškom, scenskom šminkom. Moram da dam licu prostora da diše. Međutim, ovaj šareni, pomalo ekscentrični look je fantastičan – asocira me na leto, more, festivale i dobre žurke“, rekla je Olja.

  Inspiraciju za ovaj look Milan je pronašao u spotu za pesmu „Nirvana“, mlade pevačice Zoi, sa kojom često sarađuje i sa čijim izgledom redovno eksperimentiše.

  U svetu se sve više ceni neobičan, umetnički pristup šminkanju, dok jako konturisanje polako izlazi iz mode. Glavni trendovi za 2022. godinu biće boje i šljokice na svim delovima lica, a nova KIKO Milano A Holiday Fable kolekcija im itekako obiluje“, dodao je Bauranov.

  KIKO Milano make-up maraton u šoping centru Galerija trajao je tri dana, tokom kojih su brojni vrhunski make-up artisti našminkali gotovo stotinu devojaka i žena, delili sa njima savete i trikove, dok su svi prolaznici imali priliku i da osvoje sjajne nagrade i praznične popuste na kupovinu KIKO Milano dekorativne kozmetike.