“Podsetiću vas kada je neko iz Službe javio novinarima da moj sin sedi sa navijačem…”

4
Foto: Nedeljnik

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić nalazi se u Laćarku, u poseti porodici Đurić.

Tokom obilaska domaćinstva samohrane majke devetoro dece Jovanke Djurić u Laćarku, Vučić je rekao novinarima da će više o predsedničkim izborima govoriti sledeće godine u ovo vreme.

“Predstoji nam ‘ne laka’ godina u borbi protiv korona virusa, ‘ne laka’ ekonomska godina jer će mnogi tražiti ekonomsku pomoć od države”, naveo je predsednik.

Govoreći o fotografiji lidera Stranke slobode i pravde Dragana Djilasa s jednim od članova zemunskog klana, Vučić je naveo da je izostanak izveštavanja o toj fotografiji medija za koje predsednik tvrdi da ih finansira Djilas pokazatelj njihovog licemerja ali i celog “jednog dela javnosti”.

“Podsetiću vas kada je neko iz službe bezbednosti javio novinaru da moj sin sedi u kafiću sa navijačem, tada su rekli da je to interes javnosti da se zna i da se sve vidi. Ali kada se njihovi štićenici slikaju sa ubicama onda to nije interes javnosti”, rekao je Vučić.

Kada je u pitanju uvođenje vojnog roka, kaže da se još uvek vaga.

“To nije vojni rok koji bi trajao godinu dana”, navodi predsednik.

Prema njegovim rečima, postoje pozitivne stvari, ali je važno pitanje i koliko bi to državu koštalo.

Na pitanje ko stoji iza prisluškivanja, Vučić odgovara:

“Rekao sam da mislim da znam ko stoji iza toga. Šta je Vuin rekao ne znam, ali ja u svom posedu imam deo svojih prisluškivanih razgovra. Ako treba veći dokaz – recite koji. To vam neću dati jer neću da rušim državu”.

4 KOMENTARA

  1. Изгледа да смо дошли до разлога “паковања” случаја “прислушкивање председника републике” !

  2. Da objasnim,lik se čuo sa pracenim osobama i upao nehote u zamku,pokriva svoje gluposti još vecim glupostima,zaslužuje kaznu i to je to!

  3. A kad je narod video da se ti slikas sa srederom,blerom,tacijem,klintonom koji su masovne ubice to nikom nista

Comments are closed.